Sport

Dennis Man, mulțumit de meciul făcut de România pe terenul lui Israel

La finalul meciului, Man a remarcat un progres în joc față de meciul cu Grecia, scor 0-1. Totodată, atacantul a explicat că nu ține neapărat să fie și de acum încolo decarul României. 

"M-am simțit bine, puțin pe final m-am resimțit un pic, că am stat câteva zile bolnav, dar într-un final mă bucur că am avut 90 de minute pe teren și că am dat tot ce am putut pentru a ajuta echipa.

Este un sentiment plăcut să marchez, e ceva frumos să îmbraci tricoul naționalei, daca reușești să și înscrii este mult mai frumos.

Mister a venit cu încredere în noi, ne-a spus de la început că are încredere în noi, de aceea este aici. Noi îl susținem și suntem fericiți să fim aici.

Numărul 10 este un tricou foarte important pentru echipa natională, sunt conștient, dar pentru mine contează mai mult emblema din fața lui decât ce scrie pe spate.

Nu știu, nu sunt genul de jucător să țin de un număr. Da, este numărul meu 98, am început cu el la UTA și am continuat cu el, vedem ce va fi pe viitor.

Cred că putem să sperăm, eu zic că per total am făcut o partidă mai bună. Se putea și mai bine, ca de fiecare dată, dar eu zic că am arătat destul de bine", a declarat Man, conform Pro X

Israel - România 2-2. "Tricolorii" au ratat victoria în ultimele minute de joc

Elevii lui Iordănescu au început foarte bine meciul. Mihăilă putea deschide scorul după doar trei minute, dar șutul său nu a nimerit cadrul porții. 7 minute mai târziu, Cicâldău a marcat primul gol din mandatul noului selecționer, în urma unei pase excelente din partea lui Man.

România și-a dublat avantajul în minutul 23. Chiricheș a recuperat o minge la mijlocul terenului și la limita careului de șaisprezece metri i-a pasat lui Man, care a finalizat fără emoții.

Dacă în prima parte elevii lui Iordănescu au arătat atitudine și pragmatism, a doua repriză a fost dominată categoric de către gazde. Solomon a trimis prima amenințare în minutul 49, dar Niță a reușit o paradă senzațională. Aproximativ 10 minute mai târziu, Ivan l-a pierdut din marcaj pe Dabbur la un corner, iar decarul Israelului nu a iertat.

După mai multe ocazii la poarta lui Niță, Israel a reușit să restabilească egalitatea. Același Dabbur a primit o minge la limita careului mic, l-a evitat pe Rus și apoi a trimis balonul în poartă. Astfel, "tricolorii" sunt nevoiți să caute în continuare prima victorie din mandatul lui Iordănescu. 

HamsiiHotdog.png